Illustrator Anka Willems doet mee aan Tweekarspelenkunstroute

Illustrator Anka Willems doet mee aan Tweekarspelenkunstroute

Op 26 en 27 maart, 2 en 3 april 2022 vindt voor de 25ste keer de Tweekarspelen kunstroute plaats. Twee weekenden kunt u diverse kunstuitingen bekijken, ervaren, bewonderen en bemachtigen.
De Tweekarspelenkunstroute is een inmiddels bekend regionaal evenement in het landelijke Oost-Groningen. Jaarlijks trekt de route vele kunstliefhebbers van binnen en buiten de regio. Aan deze kleinschalige route nemen dit jaar 12 enthousiaste beeldende kunstenaars deel. Zij werken in Winschoten, Wedderveer, Wedde, Veele, Blijham, Bellingwolde, Oudeschans, Bad Nieuweschans en Drieborg. De kunstenaars zorgen ieder jaar weer voor een afwisselend aanbod. De verschillende locaties, zijn per fiets of auto te bereiken.
De route van circa 60 km op de grens van Westerwolde en Oldambt kan op elk willekeurig adres worden gestart en is in twee richtingen bewegwijzerd. De opvallende, gele TKR-tonnen wijzen u de ingang van de locatie.

Er is een diversiteit aan kunstuitingen, stijlen en toegepaste materialen van de 12 kunstenaars die dit jaar deelnemen.
Dit zijn Cilia de la Court (beelden en schilderkunst), Krijn de Groot (tekeningen en schilderijen), Johan de Vries (glasblazen en glasobjecten), Greet Kloeg ( wandobjecten), Willem van de Sanden (schilderijen en grafiek), Marloes Buigel Boering (schilderijen en tekeningen), Marije Wensink, Goudwicht (Edelsmid), Herma Arensman (schilderijen), Anka Willems (tekeningen, schilderijen en objecten), Fokko Kuiper (schilderijen), Hein Termeer (schilderijen)en Bep Jansse van Noordwijk (beelden, keramiek en sieraden)
Allen ontvangen u graag in hun huis, atelier, of galerie.

Overzichtsexpositie in Oudeschans in de Garnizoenskerk (Voorstraat 33)
In de kerk is tijdens de 4 routedagen van 11.00 tot 17.00 uur een Tweekarspelen kunstroute overzichtsexpositie.
Hier kunt u een indruk krijgen van het werk van de deelnemende kunstenaars.
N.B. Parkeren bij voorkeur op de parkeerplaats kruispunt Molenweg/Koude Hoek. 2

Folders en routekaart zijn te krijgen bij de deelnemers en op diverse openbare adressen
en te downloaden.

Meer info: www.ankawillems.nl

www.tweekarspelenkunstroute.nl