Doei dag Karina…..

Doei dag Karina…..

Een paar jaar geleden kwam ik op straat een dakloze vrouw tegen die me zelfgemaakte tekeningen wilde verkopen.

Ik kocht er een paar. Maar toen bedacht ik me dat ik nog een paar dozen kaartjes had staan met ansichtkaarten die ik ooit getekend had voor de verkoop in Groningen. Omdat het aan de man brengen van de kaartjes zo veel werk was en ik al uit de kosten was, deed ik niks meer met de kaarten.

En nu diende zich iemand aan die er wel iets mee kon. Om de zoveel tijd bracht ik haar weer een lading. Ze is er zelfs eens om aangehouden door de politie, omdat ze dachten dat ze het gestolen had.

Ze heeft er jaren een leuke extra bijverdienste van gehad.

 

En nu is ze dood.

Ik zal haar missen

 

Christian

https://www.sikkom.nl/doeidag-karina-hecker-het-vrolijke-gezicht-van-de-folkingestraat/#.XnUerVKkaN8.facebook

Link naar artikel over Karina