BRICK 1.FLOATSOME ROCK www.dimjunius.com Uitgeverij Bonte

BRICK is een spannend stripboek met veel humor, actie en een diepere laag. Het verhaal speelt zich af in het fictieve sterrenstelsel Globule Cluster.

Hoofdrolspeler Brick is midden in een ruimteavontuur terecht gekomen waar hij helemaal niks van begrijpt. Hij is neergestort op Floatsome Rock. Op deze vreemde asteroïde moet hij zijn grootste angsten onder ogen komen en het opnemen tegen de slechte Fester Vane. Brick wordt gevonden door Rover en Brittle. Samen zoeken de drie helden een manier om Floatsome Rock te ontvluchten.

Hoewel…helden? Brick veroorzaakt steeds problemen met zijn impulsieve kracht. Rover gaat ervandoor zodra gevaar de kop opsteekt. Brittle blokkeert elke keer als ze bedreigd wordt. En wie is toch die mysterieuze BlueBell?

BRICK bij BONTE

BRICK 1. FLOATSOME ROCK wordt vanaf 1 april 2022 uitgegeven door uitgeverij Bonte. Het stripboek heeft nu een compact formaat en een uitstraling die goed bij het verhaal past.

Specificaties:
Nederlandstalig, 48 pagina’s, 20 x 28 cm, full colour.

Over uitgeverij Bonte: http://www.stripdatabank.be/bonte/

Brick op Stripspeciaalzaak.be: https://www.stripspeciaalzaak.be/te-verschijnen/brick-1-floatsome-rock

BRICK in GRONINGEN

BRICK 1. FLOATSOME ROCK is in Groningen te koop bij Stripwinkel Akim, Forum Groningen/ Forumshop, GRID Grafisch Museum, Plato Groningen, Van Beek/ Flokstra en Van der Velde/ Grote Markt.

BRICK BLACK en BLUE

BRICK 1. Floatsome Rock met de blauw-zwarte cover en unieke art-print is bijna uitverkocht.